🎁 LICHIDARE DE STOC: -20% pe tot magazinul
0
0,00lei

RO – (PC) Politica de confidențialitate

A. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne angajăm să o protejăm. Această politică detaliază ce facem cu informațiile dumneavoastră personale. Consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor în conformitate cu această politică atunci când vizitați pentru prima dată site-ul nostru web ne permite să folosim cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru.

B.Sursa

Acest document a fost creat folosind un șablon de la SEQ Legal (seqlegal.com).

C. Colectarea de informații personale

Următoarele tipuri de informații personale pot fi colectate, stocate și utilizate:

Informații despre computerul dvs., inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare; Informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa de referință, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe site; Informații precum adresa dvs. de e-mail, pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați pe site; Informații pe care le introduceți atunci când creați un profil pe site-ul nostru web, cum ar fi numele dvs., fotografia de profil, sexul dvs., data nașterii, statutul dvs. romantic, interesele și hobby-urile dvs., mediul dvs. educațional și mediul dvs. profesional; Informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a vă abona la e-mailurile și/sau buletinele noastre informative; Informații pe care le introduceți atunci când utilizați serviciile site-ului nostru web; Informații generate atunci când utilizați site-ul nostru, inclusiv când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați; Informații referitoare la achizițiile pe care le faceți, serviciile pe care le utilizați sau tranzacțiile pe care le efectuați pe site-ul nostru, care includ numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile bancare; Informații pe care le postați pe site-ul nostru web cu intenția de a le publica pe internet și care includ numele dvs. de utilizator, fotografiile de profil și conținutul postărilor dvs.; Informațiile conținute în orice comunicări pe care ni le trimiteți prin e-mail sau pe site-ul nostru web, inclusiv conținutul și metadatele acestora; Orice alte informații personale pe care ni le furnizați.

Înainte de a ne dezvălui informații personale despre o altă persoană, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoane pentru dezvăluirea și prelucrarea respectivelor informații personale în conformitate cu termenii acestei politici.

D. Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale

Informațiile personale furnizate nouă prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile descrise în această politică sau pe paginile relevante ale site-ului. Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru:

Administrați site-ul nostru web și afacerea noastră; Personalizați site-ul nostru pentru dvs.; Permiteți utilizarea serviciilor oferite pe site-ul nostru web; Vă trimiteți bunuri achiziționate pe site-ul nostru; Vă oferim serviciile achiziționate pe site-ul nostru; Vă trimiteți extrase de cont, facturi și mementouri de plată și colectați plățile; Vă trimite comunicări comerciale care nu au legătură cu marketing; Să vă trimită notificări prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod special; Vă trimiteți newsletter-ul nostru prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa în orice moment despre dorința dvs. de a nu mai primi newsletter-ul nostru); Vă trimitem comunicări de marketing referitoare la compania noastră sau la companii terțe selectate cu atenție, care credem că ar putea fi de interes pentru dvs., sub forma unei publicații, sau dacă v-ați dat în mod expres consimțământul, prin e-mail sau tehnologie similară (ne puteți informa în orice moment doriți să nu mai primiți comunicări de marketing); Furnizați informații statistice despre utilizatorii noștri terților (fără ca acești terți să poată identifica orice utilizator individual cu aceste informații); Procesează cererile și reclamațiile referitoare la site-ul dvs., făcute de sau despre dvs.; Menține securitatea site-ului nostru web și previne frauda; Verificați respectarea termenilor și condițiilor care guvernează utilizarea site-ului nostru web (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin serviciul de mesagerie privată al site-ului nostru); și Alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale pe site-ul nostru pentru publicare, le vom publica și putem folosi acele informații în conformitate cu permisiunile pe care ni le acordați.

Setările dumneavoastră de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dumneavoastră pe site-ul nostru web și pot fi ajustate în setările dumneavoastră de confidențialitate pe site.

Fără consimțământul dumneavoastră explicit, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale unor terți pentru marketingul direct al acestora sau al altor terți.

E. Dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricăruia dintre angajații noștri, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri, în măsura în care este rezonabil necesar pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricărui membru al grupului nostru de companii (adică filialele noastre, societatea noastră holding finală și toate filialele sale) în măsura în care este rezonabil necesar pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale:

În măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege; Ca parte a oricăror proceduri legale curente sau viitoare; Pentru a stabili, a exercita sau a ne apăra drepturile legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și al reducerii riscului de credit); Cumpărătorului (sau potențialului cumpărător) al oricărei afaceri sau bunuri aflate în posesia noastră pe care dorim (sau luăm în considerare) să o vindem; și oricărei persoane despre care credem în mod rezonabil că este parte la o instanță sau o altă autoritate care are jurisdicție asupra dezvăluirii respectivelor informații personale, dacă, în opinia noastră, o astfel de instanță sau autoritate ar putea solicita dezvăluirea acelor informații personale.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în această politică, nu vom transmite informațiile dumneavoastră personale către terți.

F. Transferuri internaționale de date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, procesate și transferate în toate țările în care activăm, pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică. Informațiile pe care le colectăm pot fi transferate în următoarele țări care nu au legi de protecție a datelor echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India. Informațiile personale pe care le postați pe site-ul nostru web sau le trimiteți spre publicare pot fi disponibile, prin internet, în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea, bună sau rea, a acestor informații de către terți. Sunteți de acord în mod expres cu transferul informațiilor personale descrise în această Secțiune F.

G. Păstrarea informațiilor dumneavoastră personale

Această Secțiune G detaliază politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, concepute pentru a ne ajuta să ne respectăm obligațiile legale privind păstrarea și ștergerea informațiilor personale. Informațiile personale pe care le procesăm în orice scop nu sunt păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau acele scopuri. Fără a aduce atingere articolului G-2, vom șterge în general datele cu caracter personal din aceste categorii la data și ora specificate mai jos: Acest tip de date cu caracter personal vor fi șterse după 1 an.

Fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei Secțiuni G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal: În măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege; Dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală curentă sau potențială; și Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și al reducerii riscului de credit).

H. Securitatea informațiilor dumneavoastră personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea informațiilor dumneavoastră personale. Vom stoca orice informații personale pe care ni le furnizați pe servere securizate (protejate cu parolă și firewall). Toate tranzacțiile financiare electronice efectuate prin intermediul site-ului nostru web vor fi protejate de tehnologii de criptare. Recunoașteți că transmiterea informațiilor pe internet este în mod inerent nesigură și că nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră trimise pe internet. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru a accesa site-ul nostru web; nu vă vom cere parola (cu excepția cazului în care vă conectați la site-ul nostru).

I. Amendamente

Putem actualiza ocazional această politică prin postarea unei noi versiuni pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați această pagină în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări aduse acestei politici. Vă putem notifica cu privire la modificările aduse acestui lucru politica prin e-mail sau prin serviciul de mesagerie privată de pe site-ul nostru.

J. Drepturile tale

Ne puteți cere să vă oferim orice informații personale pe care le deținem despre dumneavoastră; transferul acestor informații va fi supus următoarelor condiții:

Plata taxelor și prezentarea unei dovezi suficiente ale identității dumneavoastră (în aceste scopuri, în general, acceptăm o fotocopie a pașaportului dumneavoastră certificată de un notar plus o copie originală a unei facturi de utilități care indică adresa dumneavoastră curentă).

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți cere oricând să nu procesăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

În practică, vă veți exprima în mod expres în prealabil acordul ca noi să folosim informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing sau vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

K. Site-uri web ale terților

Site-ul nostru web conține link-uri hipertext care duc la site-uri web ale terților și informații referitoare la acestea. Nu avem control asupra acestor site-uri și nu suntem responsabili pentru politicile sau practicile lor de confidențialitate.

L. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne informați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie corectate sau actualizate domnule prăjituri

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și cifre) trimis de un server web către un browser web și stocat de browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server. Cookie-urile pot fi „persistente” sau „de sesiune”: un cookie persistent este stocat de browser și rămâne valabil până la data de expirare, cu excepția cazului în care este șters de către utilizator înainte de această dată de expirare; În ceea ce privește un cookie de sesiune, acesta expiră la sfârșitul sesiunii de utilizator, când browserul este închis. Cookie-urile, în general, nu conțin nicio informație care să identifice personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dumneavoastră pot fi legate de informațiile stocate și obținute din cookie-uri. Folosim numai cookie-uri de sesiune pe site-ul nostru web.

Numele cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru web și scopurile pentru care le folosim sunt descrise mai jos: Utilizăm Google Analytics și Adwords pe site-ul nostru web pentru a: recunoaște un computer atunci când un utilizator vizitează site-ul web/urmărește utilizatorii când navighează pe site-ul web/ activarea folosirii unui coș de cumpărături pe site/ îmbunătățirea utilizării unui site web/ analizarea modului de utilizare a site-ului web/ administrarea site-ului/ prevenirea fraudei și îmbunătățirea securității site-ului / personalizarea site-ului web pentru fiecare utilizator/ trimiterea de reclame direcționate care poate fi de interes pentru anumiți utilizatori (descrieți celelalte obiective ale dvs.);

Majoritatea browserelor vă permit să refuzați sau să acceptați cookie-urile. De exemplu: cu Internet Explorer (versiunea 10), puteți bloca cookie-urile folosind setările de anulare a gestionării cookie-urilor disponibile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”; cu Firefox (versiunea 24), puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Accept cookie-uri”. site-uri”; iar cu Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, apoi făcând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile pentru a seta date” în antetul „Cookie-uri”.

Blocarea tuturor modulelor cookie va avea un impact negativ asupra utilizării multor site-uri web. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea folosi toate funcțiile site-ului nostru.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computerul dvs. Exemplu: cu Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierul cookie (puteți găsi instrucțiuni pentru a face acest lucru aici http://support.microsoft.com/kb/278835); Cu Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setările personalizate pentru istoric” și făcând clic pe „Afișați cookie-urile”, apoi pe „Ștergeți toate cookie-urile”; iar cu Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizați și controlați” apoi făcând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Ștergeți datele de navigare” apoi „Ștergeți cookie-urile și datele din modulele de pe alte site-uri” înainte de a face clic pe „Ștergeți datele de navigare”.

Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizării multor site-uri web.


Privacy policy

A. Introduction

The privacy of visitors to our website is very important to us, and we are committed to protecting it. This policy details what we do with your personal information. Consenting to our use of cookies in accordance with this policy when you first visit our website allows us to use cookies each time you visit our site.

B.Source

This document was created using a template from SEQ Legal (seqlegal.com).

C. Collection of personal information

The following types of personal information may be collected, stored and used:

Information about your computer, including your IP address, geographic location, browser type and version, and operating system; Information about your visits to and use of this website including referring source, length of visit, page views, and website navigation paths; Information such as your email address, which you provide to us when you register on the site; Information that you enter when you create a profile on our website such as your name, your profile photo, your gender, your date of birth, your romantic status, your interests and hobbies, your educational background and your professional background; Information such as your name and email address, which you enter to subscribe to our emails and/or newsletters; Information that you enter when you use the services of our website; Information generated when you use our site, including when, how often and under what circumstances you use it; Information relating to purchases you make, services you use or transactions you carry out on our site, which includes your name, address, telephone number, email address and banking information; Information that you post on our website with the intention of publishing it on the internet, and which includes your username, profile photos and the content of your posts; Information contained in any communications you send to us by email or on our website, including their contents and metadata; Any other personal information you provide to us.

Before you disclose personal information about another person to us, you must obtain that person’s consent to the disclosure and processing of that personal information in accordance with the terms of this policy.

D. Use of your personal information

Personal information provided to us through our website will be used for the purposes described in this policy or on the relevant site pages. We may use your personal information to:

Administer our website and our business; Personalize our website for you; Enable your use of the services offered on our website; Send you goods purchased on our site; Provide you with the services purchased on our site; Send you statements, invoices and payment reminders, and collect your payments; Send you commercial communications not relating to marketing; Send you email notifications that you have specifically requested; Send you our newsletter by email, if you have requested it (you can inform us at any time of your wish to no longer receive our newsletter); Send you marketing communications relating to our company or carefully selected third party companies which we think may be of interest to you, in the form of a publication, or if you have expressly given your consent, by email or similar technology (you can inform us at any time you wish to no longer receive marketing communications); Provide statistical information about our users to third parties (without these third parties being able to identify any individual user with this information); Process requests and complaints relating to your website made by or about you; Maintain the security of our website and prevent fraud; Check compliance with the terms and conditions that govern the use of our website (including monitoring private messages sent through our website’s private messaging service); and Other uses.

If you submit personal information to our website for publication, we will publish it and may use that information in accordance with the permissions you grant to us.

Your privacy settings may be used to limit the publication of your information on our website and may be adjusted in your privacy settings on the website.

Without your explicit consent, we will not provide your personal information to third parties for their or other third parties’ direct marketing.

E. Disclosure of your personal information

We may disclose your personal information to any of our employees, officers, insurers, professional advisors, agents, suppliers, or subcontractors insofar as reasonably necessary for the purposes set out in this policy.

We may disclose your personal information to any member of our group of companies (this means our subsidiaries, our ultimate holding company and all its subsidiaries) insofar as reasonably necessary for the purposes set out in this policy.

We may disclose your personal information:

To the extent that we are required to do so by law; As part of any current or future legal proceedings; To establish, exercise or defend our legal rights (including providing information to others for the purposes of fraud prevention and reducing credit risk); To the buyer (or potential buyer) of any business or asset in our possession that we wish to (or are considering) selling; and To any person who we reasonably believe to be a party to a court or other authority having jurisdiction over the disclosure of that personal information if, in our opinion, such a court or authority would be likely to request the disclosure of that personal information.

Except as otherwise provided in this policy, we will not pass your personal information to third parties.

F. International data transfers

The information we collect may be stored, processed and transferred in all countries in which we operate, to enable us to use the information in accordance with this policy. The information we collect may be transferred to the following countries that do not have data protection laws equivalent to those in force in the European Economic Area: the United States of America, Russia, Japan, China and India. Personal information that you post on our website or submit for publication may be available, via the Internet, worldwide. We cannot prevent the use, good or bad, of this information by third parties. You expressly agree to the transfer of personal information described in this Section F.

G. Retention of your personal information

This Section G details our data retention policies and procedures, designed to help us comply with our legal obligations regarding the retention and deletion of personal information. Personal information that we process for any purpose is not kept for longer than is necessary for that purpose or those purposes. Without prejudice to Article G-2, we will generally delete personal data in these categories on the date and time specified below: This type of personal data will be deleted after 1 year.

Notwithstanding the other provisions of this Section G, we will retain documents (including electronic documents) containing personal data: To the extent that we are required to do so by law; If we believe the documents may be relevant to any current or potential legal proceedings; and To establish, exercise or defend our legal rights (including providing information to others for the purposes of fraud prevention and reducing credit risk).

H. Security of your personal information

We will take reasonable technical and organizational precautions to prevent the loss, misuse or alteration of your personal information. We will store any personal information you provide to us on secure (password and firewall protected) servers. All electronic financial transactions made through our website will be protected by encryption technologies. You acknowledge that the transmission of information over the internet is inherently insecure, and that we cannot guarantee the security of your data sent over the internet. You are responsible for maintaining the confidentiality of the password you use to access our website; we will not ask you for your password (except when you log in to our website).

I. Amendments

We may occasionally update this policy by posting a new version on our website. You should check this page regularly to ensure you are aware of any changes to this policy. We may notify you of changes made to this policy by email or through the private messaging service on our website.

J. Your rights

You can ask us to provide you with any personal information we hold about you; the transfer of such information will be subject to the following conditions:

Payment of fees and presentation of sufficient proof of your identity (for these purposes, we generally accept a photocopy of your passport certified by a notary plus an original copy of a utility bill indicating your current address).

We may withhold personal information you request to the extent permitted by law.

You can ask us at any time not to process your personal information for marketing purposes.

In practice, you will expressly express in advance your agreement for us to use your personal information for marketing purposes or we will provide you with an opportunity to opt-out of the use of your personal information for marketing purposes.

K. Third Party Websites

Our website contains hypertext links leading to third party websites and information relating to them. We have no control over these sites, and are not responsible for their privacy policies or practices.

L. Updating information

Please let us know if the personal information we hold about you needs to be corrected or updated.

Mr. Cookies

Our website uses cookies. A cookie is a file containing an identifier (a string of letters and numbers) sent by a web server to a web browser and stored by the browser. The identifier is then sent back to the server each time the browser requests a page from the server. Cookies can be “persistent” or “session”: a persistent cookie is stored by the browser and remains valid until its expiry date, unless deleted by the user before this expiry date; As for a session cookie, it expires at the end of the user session, when the browser is closed. Cookies generally do not contain any information that personally identifies a user, but personal information that we store about you may be linked to the information stored in and obtained from cookies. We only use session cookies on our website.

The names of the cookies we use on our website and the purposes for which we use them are described below: We use Google Analytics and Adwords on our website to: recognize a computer when a user visits the website/track users when browsing the website/ activate the use of a shopping cart on the website/ improve the use of a website/ analyze the use of the website/ administer the website/ prevent fraud and improve the security of the website / personalize the website for each user / send targeted advertisements that may be of interest to certain users (describe your other objectives);

Most browsers allow you to refuse or accept cookies. For example: with Internet Explorer (version 10), you can block cookies using the cookie management override settings available by clicking on “Tools”, “Internet Options”, “Privacy” then “Advanced”; with Firefox (version 24), you can block all cookies by clicking on “Tools”, “Options”, “Privacy” then selecting “Use custom settings for history” from the drop-down menu and unchecking “Accept cookies”. cookies from sites”; and with Chrome (version 29), you can block all cookies by going to the “Customise and control” menu then clicking on “Settings”, “Show advanced settings” and “Content settings” then selecting “Block sites to set data” in the “Cookies” header.

Blocking all cookies will have a negative impact on the use of many websites. If you block cookies, you will not be able to use all the features of our website.

You can delete cookies already stored on your computer. Example: with Internet Explorer (version 10), you must delete the cookies file manually (you can find instructions to do this here http://support.microsoft.com/kb/278835); With Firefox (version 24), you can delete cookies by clicking „Tools”, „Options”, and „Privacy”, then selecting „Use custom settings for history” and clicking „Show cookies” , then on “Delete all cookies”; and with Chrome (version 29), you can delete all cookies by accessing the “Customize and control” menu then clicking on “Settings”, “Show advanced settings” and “Delete browsing data” then “Delete cookies and data from modules on other sites” before clicking on “Delete browsing data”.

Deleting cookies will have a negative impact on the use of many websites.

Meniul